Languages

Search form

Álláshirdetések

• Jó szakembernek tartod magad, és ráadásul még kreatív, csapatjátékos és felelősségteljes is vagy? Munkádat pedig egy civil szervezetnél, hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztésének érdekében szeretnéd végezni? Akkor várjuk jelentkezésed a pszichopedagógus/pszichológus munkakörre. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Sepsiszentgyörgy
      2019. Április 3.
    • Raktáros munkatársat keresünk Hargita megyébe. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Csíkszereda
      2019. Március 22.
    • Egészségügyi szakápolót keresünk Maros megyébe. Várjuk  jelentkezésed, amennyiben egy civil szervezetnél, családias légkörben szeretnél dolgozni, és idős, beteg embereken segíteni. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Marosvásárhely és környéke
      2019. Március 25.
    • Szociális munkást keresünk Hartgita megyében. Jelentkezz, amennyiben egy civil szervezetnél, fiatalos csapatban, családias munkalégkörben szeretnél dolgozni. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Fiatfalva
      2019. Április 11.