Languages

Search form

Álláshirdetések

• Amennyiben egy stabil múlttal rendelkező civil szervezetnél szeretnél dolgozni közösségfejlesztőként Kovászna megyében, akkor várjuk a jelentkezésed. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Zabola község
      2018. Június 1.
    • A Gyulafehérvári Caritas Szociális Ágazatán belül működő „Társadalmi beilleszkedést elősegítő program” gyógypedagógust alkalmaz a marosszentgyörgyi „Hand in Hand – Nappali Foglalkoztató Központjába”, Marosszentgyörgyre. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Marosszentgyörgy
      2018. Május 28.
    • A Gyulafehérvári Caritas Szociális Ágazatán belül működő „Társadalmi beilleszkedést elősegítő program” szociálpedagógust alkalmaz a marosszentgyörgyi „Hand in Hand – Nappali Foglalkoztató Központjába”, Marosszentgyörgyre. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Marosszentgyörgy
      2018. Május 28.
    • Szakács inast alkalmazunk a Jakab Antal Ház éttermébe. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Csíksomlyó
      2018. Május 31.
    • Pincér inast alkalmazunk a Jakab Antal Ház éttermébe. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható:

Csíksomlyó
      2018. Május 31.
    • Amennyiben egy stabil múlttal rendelkező civil szervezetnél szeretnél dolgozni, fiatalok között, egy dinamikus, inspiráló környezetben, és úgy érzed, hogy nem riadsz vissza a koordinátori feladatoktól sem, akkor jeletkezz mihamarabb. Várjuk jelentkezésed. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Gyergyószentmiklós
      2018. Május 25.
    • Amennyiben szeretnél hozzájárulni idős, beteg személyek életmínőségének a javításához, akkor várjuk a jelentkezésed. Egészségügyi szakápolót keresünk. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Székelykeresztúr és környéke