Programe de integrare pentru rromi - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

Programe de integrare pentru rromi

• 2018. December 18. - 2018. December 18.
    Pregătiri pentru Crăciun în Sg. de Mureş şi Cotuş

Pedagogii împreună cu copiii au recitat poezii şi au cântat colinde, la care s-au alăturat şi vârstnicii.

2018. Szeptember 26. - 2018. Október 10.
    hozzászólás
    Posibilitățile combaterii și prevenirii reproducerii sărăciei

Vă invităm la conferinţa „Posibilitățile combaterii și prevenirii reproducerii sărăciei” organizată în data de 09 octombrie 2018 la Odorheiu Secuiesc.

Scopul conferinţei este prezentarea unor bune practici şi metode în domeniul incluzinii sociale, respectiv facilitarea dezvoltării unui dialog între diferiţi actori cu atribuţii în domeniu, în vederea formării unei viziuni în ceea ce priveşte posibilitățile de prevenire și depășire a situației de sărăcie accentuată în comunitățile marginalizate.

2018. Augusztus 16.
    hozzászólás
    Educație de bază pentru adulți de etnie romă

Edităm două manuale în sprijinul formatorilor care lucrează cu adulți romi neștiutori de carte.

2018. Április 13.
    Ziua romilor la Sîngeorgiu de Mureş

Ziua romilor la Sîngeorgiu de Mureş a avut loc pentru a treia oară pe 12 aprilie. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Sîngeorgiu de Mureș în parteneriat cu Asociația Divers, Caritas Alba Iulia și Școala Gimnazială ”Sfântu Gheorghe”.

2018. Április 6. - 2018. Április 6.
    Ziua romilor la Cotuş

În data de 5 aprilie în cadrul proiectului O şansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureş comunitatea din Cotuş a sărbătorit Ziua internaţională a romilor.

Helyszín: Marosszentgyörgy
    2017. December 19. - 2017. December 19.
    O şansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureş

Primăria Sîngeorgiu de Mureș în parteneriat cu Asociația Divers, Asociația ”Caritas - Asistență Socială” Filiala Organizației Caritas Alba Iulia și Școala Gimnazială ”Sfântu Gheorghe” a lansat în data de 7 noiembrie 2017 la Primăria Sîngeorgiu de Mureș proiectul „O șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș”.

2017. Augusztus 24. - 2017. Szeptember 11.
    Grădiniţă de vară la Sângeorgiu de Mureş şi Cotuş

În Grădinița de vară a lui Șamu au participat 47 de copii din localitățile Cotuș și Sângeorgiu de Mureș.

Helyszín: Sîngeorgiu de Mureş
    2017. Április 5. - 2017. Április 8.
    Ziua Culturii Romilor 2017

Programul de integrare socială a Organizaţiei Caritas Alba Iulia organizează pentru a doua oară Ziua Romilor la Sîngeorgiu de Mureş. Evenimentul va avea loc în 7 aprilie 2017, de la ora 16:00 în Cămin Cultural (Sîngeorgiu de Mureş, str. Tofalău nr. 27).

2016. Október 28. - 2016. November 1.
    Academia Velo și în Sîngeorgiu de Mureș

În cadrul programului Hand in Hand 14 elevi sîngeorzeni au participat la un curs de educație rutieră pe bicicletă.

2016. Augusztus 4.
    hozzászólás
    S-a terminat grădiniţa de vară a celor harnici

Şi-a închis porţile Grădiniţa de vară a lui Şamu din localităţile Sîngeorgiu de Mureş şi Cotuş.

Pages