Aktuális projektek - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Aktuális projektek

  • A Marosszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a Divers Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas-Szociális Gondozás és a "Szent György" Gimnázium 2017 szeptemberében indította el az Esély mindenkinek Marosszentgyörgyön című projektet.

   08/31/2020
  • A projekt célja a meglévő széleskörű és változatos tapasztalatok megosztása, valamint az új módszerek és megközelítések feltárása a minőségi oktatáshoz és a hátrányos helyzetű fiatalok foglalkoztatásához való egyenlő hozzáférés biztosításához.

   12/31/2021
  • 2019 júniusának első napján a katolikus egyházfő, Ferenc pápa Csíksomlyóra látogatott. A Szentatya ebédjének elfogyasztására és megpihenésére a vatikáni küldöttség választása a Jakab Antal Házra esett. Az épületfelújítás 80%-ban elkészült, de fontos volt, hogy a Ház környezete, a felszerelés felújítása és a korábbi támogatásokból kimaradt munkálatok is megvalósuljanak, hogy ezáltal is méltóvá váljon erre az eseményre.

   12/30/2019
  • A MOL Romániával partnerségben olyan családokhoz kopogunk be és nyújtunk segítséget, ahol speciális szükségletekkel rendelkező gyerekeket, fiatalokat gondoznak otthon és szükség van a szakmai támogatásra.

   12/31/2019

  Pages