Languages

Search form

  Aktuális projektek

  • A Marosszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a Divers Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas-Szociális Gondozás és a "Szent György" Gimnázium 2017 szeptemberében indította el az Esély mindenkinek Marosszentgyörgyön című projektet.

   08/31/2020
  • A projekt célja a meglévő széleskörű és változatos tapasztalatok megosztása, valamint az új módszerek és megközelítések feltárása a minőségi oktatáshoz és a hátrányos helyzetű fiatalok foglalkoztatásához való egyenlő hozzáférés biztosításához.

   12/31/2021
  • A MOL Romániával partnerségben olyan családokhoz kopogunk be és nyújtunk segítséget, ahol speciális szükségletekkel rendelkező gyerekeket, fiatalokat gondoznak otthon és szükség van a szakmai támogatásra.

   12/31/2019

  Pages

 • Aktuális

  Szerda, 2019. Május 15.

  „Akadálymentesítésre a léleknek is szüksége van” – ezt vallja Pupák-Felméri Zsuzsa gyógytornász, aki a Gyulafehérvári Caritas Esély Programjának vezetőjeként gyógyító sétára hív mindenkit.

  Péntek, 2019. Május 03.

  Gyakran előfordul, hogy önkéntesek segítségét kérjük didaktikai eszközök készítésében, rendezvények szervezésében, élelmiszercsomagok összeállításában, ajándék cipősdobozok kiosztásában és még soro