Languages

Search form

  Szabó Zsuzsa

 • Bymartonk
  In
  Sep 13, 2019
  hozzászólás

  Sziasztok, Szabó Zsuzsa vagyok, végzettségem szerint szociológus és pedagógus. Eddigi életem nagy részét annak szenteltem, hogy olyan személyeken segítsek, akik elbizonytalanodtak az életben, nem tudták, hogyan tovább a líceumi éveik után, vagy olyan hátrányokkal rendelkeztek, amelyek gátolták a továbblépésben. Három évet dolgoztam a szakmámban, de ezen kívül nagyon sok munkaterületen ki tudtam magam próbálni: pincér, szakács, pályázatíró, báros, bébiszitter, elárusítónő, irodai asszisztens, stb. Minden egyes munka elvégzésével tanultam és gyarapodott a tapasztalatom.

  A programunk egy nagyon vagány és laza foglalkozást foglal magába, amely segít nektek elindulni az élet útján, segít megtalálni a számotokra meg felelő munkát.
  Nemcsak a munkavállalásban segítünk nektek, hanem abban is, hogy jobban megismerjétek önmagatokat és a környezeteteket, könnyebben tudjatok beilleszkedni bizonyos társadalmakba.
  Bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzám, nagyon szívesen segítek. Számomra öröm, ha segíthetek, és önállóvá válhattok ennek a programnak köszönhetően.

  Szabó Zsuzsa, mentor, Gyergyószentmiklós