Betegápolás - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Betegápolás

 • Címkék: 
  2015. Január 20.
  0 hozzászólás
 • Betegápolási tevékenységünk az otthonhoz, ágyhoz kötött betegek, illetve a valamilyen okból kifolyólag szakorvosi ellátásban hiányt szenvedők (vidéki településeken gyakori) számára nyújt megoldást. A munkatársaink által nyújtott szolgáltatások a helyzettől függően lehetnek egészségügyi, háztartási vagy szociális jellegű szolgáltatások. Betegközvetítő szolgálatunk során emellett kapcsolatot teremtünk a beteg és a szakorvos között a beteg szállítása, és ha szükséges, szállásának biztosítása által.

  • ...102 évvel ezelőtt születtem

   Ritkán találkozom olyan emberrel, aki túlélte az első-, a második világháborút, aki több gazdasági világválságot megélt, és aki elmondhatja magáról, hogy: “ 102

  • A betegek világnapja, február 11.

   „Nekünk is oda kell adnunk életünket testvéreinkért” (1 Jn 3,16) idézettel buzdít Ferenc pápa mindenkit arra, hogy ismerje fel a szenvedő emberben Krisztust, és ahogy ő életét adta értünk, mi is szeressük testvéreinket, akár életünk áldozása árán is.

  • A palliatív ellátás fontossága

   Mit jelent a palliatív ellátás?

  • A stratégiai partnerségen túlmenően

   A Gyulafehérvári Caritas otthoni gondozói programjához Hargita Megye Tanácsa idén 425 000 lejjel járult hozzá.

  • A Szív Világnapja

   Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet! (Péld 4, 23)

 • Kapcsolódó oldalak

 • Kapcsolódó hírek

  2019. December 11.
  Címkék: Betegápolás

  Kovászna Megye Tanácsa 2019-ben is támogatta a Gyulafehérvári Caritas Háromszéken működő Otthoni Beteggondozó Szolgálatát.

  2019. Október 31.
  Címkék: Betegápolás

  A Nemzetközi Erasmus Projekt HERZDENKEN projektcsapat munkája Linzben egy zárókonferenciával ért véget.

  2019. Október 24.
  Címkék: Betegápolás

  A 18 évre visszanyúló együttműködés eredményeként Hargita Megye Tanácsa idén 843 370 lejjel egészíti ki a megyében működő programok költségvetését.

 • Címkék: 
  0 hozzászólás

  Betegápolási tevékenységünk az otthonhoz, ágyhoz kötött betegek, illetve a valamilyen okból kifolyólag szakorvosi ellátásban hiányt szenvedők (vidéki településeken gyakori) számára nyújt megoldást. A munkatársaink által nyújtott szolgáltatások a helyzettől függően lehetnek egészségügyi, háztartási vagy szociális jellegű szolgáltatások. Betegközvetítő szolgálatunk során emellett kapcsolatot teremtünk a beteg és a szakorvos között a beteg szállítása, és ha szükséges, szállásának biztosítása által.