Languages

Search form

  Képzési programok

 • 2015. Február 13.
  0 hozzászólás
 • Képzési programjaink által egyrészt az idősgondozás, betegápolás és gyermekgondozás szakszerű végzéséhez nyújtunk oktatási keretet, segítséget és képesítést. Célunk a magas szakmai kompetencia mellett az emberközpontú gondozás, és az ellátott méltóságának és autonómiájának megőrzése. Másrészt képzések szervezésével próbáljuk támogatni a vidékfejlesztést. Programokkal, előadássorozatokkal próbáljuk jelezni a régiók mezőgazdasági, növény- és állattenyésztési lehetőségeit és a megtermelt javak értékesítésének lehetőségeit.

  A képzés elvégzése következtében kapott képesítés a továbbiakban megkönnyítheti az elhelyezkedést is.

 • Kapcsolódó oldalak

 • Kapcsolódó hírek

  2019. Október 9.

  Egyetemistaként serényen használtam a tudáspótló parfümöt. A napokban rájöttem: úgy, ahogy van tudáspótló parfüm, létezik sorsfordító iroda is.

  2019. Augusztus 19.

  Gyermekgondozó, tréner/képző...

  2018. December 11.

  Az őszi tematikus napokat az ápolás, a gyermekgondozás és a felnőttképzés kérdéskörében szerveztük.

 • hozzászólás

  Képzési programjaink által egyrészt az idősgondozás, betegápolás és gyermekgondozás szakszerű végzéséhez nyújtunk oktatási keretet, segítséget és képesítést. Célunk a magas szakmai kompetencia mellett az emberközpontú gondozás, és az ellátott méltóságának és autonómiájának megőrzése. Másrészt képzések szervezésével próbáljuk támogatni a vidékfejlesztést. Programokkal, előadássorozatokkal próbáljuk jelezni a régiók mezőgazdasági, növény- és állattenyésztési lehetőségeit és a megtermelt javak értékesítésének lehetőségeit.

  A képzés elvégzése következtében kapott képesítés a továbbiakban megkönnyítheti az elhelyezkedést is.