Languages

Search form

  Vendégfogadás, tanulmányi házak

 • Címkék: 
  2016. Április 6.
  0 hozzászólás
 • Székelyföld szívében található tanulmányi és vendégfogadó házainkban otthont nyújtunk képzéseknek, konferenciáknak, lelkigyakorlatoknak, különféle közösségi és családi programoknak. Egyéni időtöltésre is kíválóan alkalmas, nyugodt, békés környezetben várjuk a vendégeket, zarándokokat, turistákat. A csíksomlyói Jakab Antal Ház Csíkszereda központjától 3 km-re található, tőszomszédságában a kegytemplomnak, amelyet minden esztendő pünkösdjén zarándokok tízezrei keresnek fel. A gyergyószentmiklósi Szent Benedek Tanulmányi Központ a Csiky-kert természetvédelmi parkban helyezkedik el, egész székelyföldön egyedi arborétum idilli és hangulatos időtöltésre csábít.

   

    

  • Folytatódik a felújítás

   Míg a tavalyi évben a földszinti szobák teljes felújítását sikerült befejezni, addig idén már az első és második szinten megkezdődött munkálatoktól zajos a csíksomlyói Jakab Antal Ház.

  • További fejlesztések a Jakab Antal Házban

   Folytatódnak a közelmúltban megkezdett felújítási munkálatok a csíksomlyói Jakab Antal Házban.

 • Kapcsolódó oldalak

 • Kapcsolódó hírek

  2018. Január 31.
  Címkék: Vendégfogadás

  Míg a tavalyi évben a földszinti szobák teljes felújítását sikerült befejezni, addig idén már az első és második szinten megkezdődött munkálatoktól zajos a csíksomlyói Jakab Antal Ház.

 • Címkék: 
  hozzászólás

  Székelyföld szívében található tanulmányi és vendégfogadó házainkban otthont nyújtunk képzéseknek, konferenciáknak, lelkigyakorlatoknak, különféle közösségi és családi programoknak. Egyéni időtöltésre is kíválóan alkalmas, nyugodt, békés környezetben várjuk a vendégeket, zarándokokat, turistákat. A csíksomlyói Jakab Antal Ház Csíkszereda központjától 3 km-re található, tőszomszédságában a kegytemplomnak, amelyet minden esztendő pünkösdjén zarándokok tízezrei keresnek fel. A gyergyószentmiklósi Szent Benedek Tanulmányi Központ a Csiky-kert természetvédelmi parkban helyezkedik el, egész székelyföldön egyedi arborétum idilli és hangulatos időtöltésre csábít.