Languages

Search form

  Gyermekek es fiatalok felkarolása

 • 2019. Február 8.
  0 hozzászólás

  Ne gondolják, hogy csak az afrikai országokban éheznek gyermekek. Itt, a tőszomszédban sem mindennapi a meleg étel, és van gyerek, aki az iskolában kapott tej-kiflit említi mindössze, ha eledeléről van szó.

  Bygegoi
  In
  Jan 21, 2019
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas tavaly októberben elindított SMS-kam­pányát idén április 15-ig meg­hosszab­bították. A kezdeménye­zés során egyetlen üzenet elküldésével bárki kifizetheti egy rászoruló gyermek meleg ebédjét. Lu­de­scher László ágazati igazgató közölte: eddig 3000 üzenet érkezett, amelyből ugyanennyi ebédet tudtak biztosítani a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Hozzátette: látszik, hogy az emberek nem bíznak ebben az adományozási formában, de remélik, hogy a következő hónapok alatt még érkeznek felajánlások.

  Hungarian
  Helyszín: Csíkszereda
  2018. December 21.
  0 hozzászólás

  A pokrócgyűjtő akciónkra célként kitűzött 28 takaró helyett közel háromszor annyi felajánlás érkezett.

  2018. November 23.
  0 hozzászólás

  2018. november 17-én lila napra ébred a város, a közösségi médiában folyamatosan lila szelfik bukkanak fel, ezek jelzik, hogy egyre többen érzékenyek a koraszülöttség témakörére.

  November 17-e 2014 óta ünnep számunkra, hisz központunk azóta csatlakozott a Koraszülöttek Világnapjának ünnepléséhez. Sokan biztosan megkérdezik, hogy miért kell ünnepelni? Miért olyan nagy dolog ez? Mert hiszem, hogy aki nem tapasztalta, az kevésbé értheti...

  Székelyudvarhely

  Helyszín: Zabola
  2018. November 19.
  0 hozzászólás

  A második alkalommal megszervezett zabolai Erzsébet-bálon több mint 12 ezer lej gyűlt össze a segítő szándékú bálozóknak köszönhetően.

  2018. November 19. - 2018. November 30.
  0 hozzászólás

  November 26-án ismét várunk a Cseperedős adventi kézműves vásárra!

  Bygegoi
  In
  Nov 06, 2018
  0 hozzászólás

  Egyetlen telefonos üzenettel két euró adományozható egy rászoruló gyermek meleg ebédjének biztosítására a Gyulafehérvári Caritas SMS-kampánya által. Ezzel a módszerrel több mint hétszáz, nappali foglalkoztató központokba járó gyermek meleg ebédjét biztosítaná a szervezet. Az októberben indított kampány január közepéig tart.

  Hungarian
  Helyszín: Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely, Marosvásárhely
  2018. November 5.
  0 hozzászólás

  Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Marosvásárhelyen 2018. november 15-18. között.

  2018. Szeptember 26. - 2018. Október 22.
  0 hozzászólás

  Hozd magaddal a kinőtt, de még jó állapotban lévő, őszi-téli gyermekruhákat, és kínáld fel őket a Cseperedő program javára!

  2018. Július 26.
  0 hozzászólás

  A Mezőpanit községhez tartozó Harcón interkulturális nyári tábort szerveztünk harcói és székelykövesdi gyerekek számára.

  Pages