Fogyatékkal élő személyek támogatása - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Fogyatékkal élő személyek támogatása

 • Helyszín: Csíkszereda
  2019. Október 21.
  0 hozzászólás

  Közel százan vettek részt a csíkszeredai Szent Ágoston Nappali Foglalkoztató Központ által szervezett ünnepségen.

  2019. Október 8. - 2019. Október 12.
  0 hozzászólás

  „Táncolni kell… a zene majd megjön valahonnan.” (Nikos Kazantzakis)

   A gyergyószentmiklósi Esély Program küldetése 2002-től a mozgássérült gyermekek és családjaik életének teljesebbé tétele. 2009-től a Gyulafehérvári Caritas programjaként működik, a  Márton Áron Szociális Központban.

  Hagyományunkhoz híven, minden évben, október hónap második szombatján szeretnénk köszönetet mondani azoknak a személyeknek, cégeknek, szervezeteknek, akik az évek során méltányolták és támogatták tevékenységünket.

  2019. Szeptember 30.
  0 hozzászólás

  „Néha magunkat kell megváltoztatni ahhoz, hogy megváltozzon körülöttünk a világ” – 13. Együtt a fogyatékkal élőkért konferencia.

  Helyszín: Torockó, Nagyenyed
  2019. Szeptember 26.
  0 hozzászólás

  Speciális nevelési igényű vagy sérült gyerekkel élő családoknak szerveztünk buszos kirándulást.

  2019. Szeptember 4.
  0 hozzászólás

  Egy tucatnyi gyerek és fiatal, óvodástól az egyetemistáig, táborozott egy hétig Szellő kutyával és gazdájával, Csillával.

  2019. Május 15. - 2019. Május 18.
  0 hozzászólás

  „Akadálymentesítésre a léleknek is szüksége van” – ezt vallja Pupák-Felméri Zsuzsa gyógytornász, aki a Gyulafehérvári Caritas Esély Programjának vezetőjeként gyógyító sétára hív mindenkit. Célja az, hogy elhárítsunk olyan akadályokat, amelyek az egészségesek és fogyatékkal élők között jöttek létre, amelyek miatt sajnálkozással és nem elfogadással viszonyulunk a mozgásukban korlátozottakhoz vagy éppen az értelmi fogyatékosokhoz.

  Helyszín: Pottyand
  2019. Április 29.
  0 hozzászólás

  Az áprilisi napsütésben kicsinek és nagynak egyaránt üdítő érzés volt az ébredő természetben játszani, labdázni és táncolni.

  2019. Április 29.
  0 hozzászólás

  Két világ: a fogyatékkal élők és egészségesek. Miért ekkora a távolság ember és ember között, hogy alakulhat át a sajnálat megértéssé?

  2019. Február 15.
  0 hozzászólás

  A Szent Ágoston Fejlesztőközpontban idén február 14-én, Szent Bálint napján tartottuk a hagyományos farsangi ünnepségünket.

  Helyszín: Székelyudvarhely
  2018. November 19.
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas programjain résztvevő sérült gyerekek és fiatalok számára zenés foglalkozások indultak Székelyudvarhelyen.

  Pages