Languages

Search form

  Családsegítés

 • Helyszín: Erdély
  2020. Május 29.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A Nőileg magazinnal közösen indított kampányunk célja olyan erdélyi családokon segíteni, akiknek a világjárvány komoly megélhetési problémákat okozott. 

  2019. December 13. - 2019. December 13.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Megvalósítások a Kovászna Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság támogatásának köszönhetően.

  2019. November 27. - 2019. November 27.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A stratégiai partnerség keretében összesen 112 mobilitási akcióra került sor 7 szervezet  részvételével 6 Európai Úniós tagállamból.

  2019. November 14.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Milyen élményeim vannak az erőszak kapcsán, mikor vagyok elszenvedő és mikor elkövető?

  Helyszín: Zetelaka
  2019. Július 4.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Több mint negyvenen vettek részt a Zetelakán tartott családi napi rendezvényen.

  2019. Március 4.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Gyergyó régióban a szervezett közösségbe járó idős korosztály köreiben évek óta hagyományként él, hogy évente, farsang alkalmával találkoznak.

  Bygegoi
  In
  Feb 18, 2019
  hozzászólás

  Bejáratott hagyományú, hogy az udvarhelyszéki időseket közös farsangi mulatságra hívja a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálata. Városfalvától Felsőboldogfalván, Székelyudvarhelyen, Oroszhegy és Farskaslaka községen át, legalább húsz településről sereglettek össze a szombati bál résztvevői.

  Hungarian
  2019. Február 13. - 2019. Február 28.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Évtizedes hagyománya van annak, hogy a gyergyószéki időseknek farsangi mulatságot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő csapata. Alkalmas helyszín erre a gyergyóremetei közösségi ház, ahová több mint kétszázan szoktak megérkezni és egy délutánt együtt tölteni, a nagy vigasság után pedig Illést eltemetni.

  2018. December 10.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programjának szervezésében 2018. december 4-én került sor a hagyományos adventi találkozóra.

  2018. November 26.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas munkatársai ebben az évben is több Hargita megyei településen szerveztek családnapot. Székelyudvarhelyen, Máréfalván, Farkaslakán, Székelyszentléleken, Kisgalambfalván, Siménfalván és Zetelakán közel 250 gyereket és azok családját sikerült bevonni a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság és a helyi Önkormányzatok által támogatott rendezvényekbe.

  Pages