3,5% din inimă - Caritas Alba Iulia

3,5% din inimă

• 30 Ianuarie 2020 - 25 Mai 2020
    comentarii

Nu uitați să decideți despre cei 3,5% din impozitul Dvs.! Oferind cei 3,5% către Caritas Alba Iulia, vom putea ajuta împreună:

• copii provenind din medii defavorizate, tineri cu dizabilități, comunitățile în care trăim,
    • vârstnicii și persoanele bolnave imobilizate la pat.

Este responsabilitatea și oportunitatea noastră de a crea o viață mai bună pentru cei din jurul nostru, a căror bunăstare ne este încredințată. Dacă îi ajutăm pe copii, ei pot deveni un adult sănătos cu contribuția noastră și, concentrându-ne asupra persoanelor în vârstă, ne angajăm în păstrarea demnității vieții. În același timp, dăm un exemplu pentru copii: numai în acest fel, cu respect și dragoste atât de mare, este posibil să însoțim un om spre sfârșitul vieții sale. Astfel putem menține speranța ca adulți activi: trăim pentru o cauză bună și vom avea pe cineva lângă noi când o să îmbătrânim.

Activitățile Caritas Alba Iulia include  programe pentru copii, de la activități pentru gravide, dezvoltarea timpurie până la sprijinul copiilor și tinerilor defavorizați. Serviciul de caritate sprijină omul pentru tot restul vieții, încercând să-i ușureze viața de zi cu zi în declin fizic și psihic. Îi salvează pe oameni de singurătate, dând speranță că va fi cine să le țină mâna. Puteți contribui și Dumneavoastră la menținerea speranței, oferind 3,5% din impozitul pe venit.

De aceea rugăm toți oamenii generoși să completeze cu datele personale unul dintre pachetele cu formulare de mai jos și să-l depună până cel târziu, pe 25 mai la sediul administrației financiare de care aparține sau la cel mai apropiat birou Caritas!

Anul trecut, datorită persoanelor solidare, până acum s-au strâns 131.416,13 RON în beneficiul persoanelor nevoiașe. Mulțumim în numele lor!

Informații suplimentare: 0741-258 161 sau județul Alba: 0258-811.499, județul Harghita: 0266-315.763, județul Hunedoara: 0254-549.843, județul Covasna: 0267-315.457, județul Mureş: 0265-250.191.

Lista documente

LĂSAȚI UN COMENTARIU