Languages

Search form

Am aprins iar Un milion de stele!

• 14 Octombrie 2018 - 14 Octombrie 2018
    0 comentarii

Au participat la cele zece evenimente peste 3.667 de persoane, iar până acum s-au strâns în total 32.626 de lei! Vă mulțumim! (La Brețcu evenimentul va avea loc în data de 26 octombrie.)

Petroșani 3.193 de lei, 320 de participanți, Sîngeorgiu de Mureș 2.001 de lei, 180 de participanți, Tîrgu Mureș 9.800 de lei, 702 de participanți, Sîngeorgiu de Pădure 916 de lei, 145 de participanți, Sovata 2.664 de lei, 251 de participanți, Odorheiu Secuiesc 4.666 de lei, 771 de participanți, Cristuru Secuiesc 1576 de lei, 250 de participanți, Miercurea Ciuc 3.222 de lei, 373 de participanți, Gheorgheni 2.367 de lei, 375 de participanți, Joseni  2.221 de lei, 300 de participanți.

Petroșani

Evenimentul s-a bucurat de o numeroasă prezență. Estimăm un număr de 320 persoane care s-au alăturat demersului nostru de a fi solidari cu cei care se confruntă cu neajunsurile și cu excluziunea socială. S-a strâns suma de 3193 lei.

Alex Kelemen, coordonator programe Caritas Petroșani, a mulțumit tuturor participanților, donatorilor, subliniind grija comunității față de cei aflați în nevoie, precum și voluntarilor pentru generosul aport în buna desfășurare a evenimentului nostru. Gândul bun îndreptat către cei nevoiași a fost însoțit de o rugăciune, rostită împreună cu părintele greco-catolic Vasile Solomon.

Sîngeorgiu de Pădure

În Sîngeorgiu de Pădure s-au aprins 145 de candele în fața Căminului Cultural, oamenii au donat cu suflet cald. S-au strâns 901 de lei și față de anul trecut când s-a donat 708 de lei, putem să ajutăm mai multe familii nevoiașe. Preotul Boldizsár Ferenc a adus culoare în eveniment cu povestirile lui emoționante și cântecele frumoase. Ne-am rugat împreună pentru oamenii nevoiași.

Miercurea Ciuc

Față de anii trecuți, în acest an evenimentul a avut loc în Piața Majláth Gusztáv Károly. Oamenii au participat în număr mai mic, 373 de lumânări au fost așezate pe forma de stea desenată.

Publicul a fost întâmpinată de Hompoth Hanna din partea organizației Caritas. Ea a fost urmată de Bálint Emil, preot la parohia Sf. Augustin, care și-a împărtășit gândurile potrivite ocaziei: „Dacă noaptea ne uităm sus la cerul înstelat, suntem încântați de stelele strălucitoare, dar dacă cineva ne-ar întreba câte stele sunt pe cer, am fi jenați, neștiind răspunsul la întrebare." După ce au fost rostite cuvintele frumoase, el a binecuvântat candelele. În programul de două ore au avut loc dansuri populare, voluntarele Lupu Denisa și Györfi Rita au recitat poezii iar Laczkó Evelin Vivien, Hompoth Hanna, Hompoth Artúr, Hompoth Lóránd și Molnár Zsolt au cântat la chitară.

Tîrgu-Mureș

În Tîrgu-Mureș participanții au avut parte de o vreme frumoasă, de razele calde ale soarelui de toamnă și de concertul voluntarei talentate Orbán Tekla. Deși anul trecut au participat mai puține persoane, suma donată a fost mai mare, astfel putem pregăti pachete de alimente pentru cei mai nevoași din 9.722 de lei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii