Languages

• Locație: Zabola
    2 Octombrie 2017 - 2 Octombrie 2017
    0 comentarii

1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este o inițiativă nobilă realizată în întreaga lume, zi în care copii, tinerii și adulții îi felicită, îi urează sănătate și fericire rudelor și cunoștințelor de vârsta a treia.

Colegii Caritas au sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice la Zăbala la data de 1 octombrie, într-o duminică de toamnă plină cu soare, cu mai mult de 250 invitați vârstnici.

La festivitate au participat persoane în vârstă din 12 localități din județul Covasna. La începutul evenimentului, participanţii au fost felicitaţi din partea lui Hubbes Kinga, colega organizației Caritas Alba Iulia, după care cuvintele doamnei Beke Borbála și domnului primar Fehér Levente au contribuit la o manifestare mai solemnă. După felicitări, oaspeții s-au bucurat de spectacole de dans și cântece interpretate de către grupul de copii din Zăbala, precum și de corurile cluburilor pensionarilor din Poian, Ghelința și Târgu Secuiesc.

Evenimentul s-a încheiat cu prânz, oaspeții au fost așteptaţi cu gulaș și prăjituri pregătite de  comunitatea locală.

Organizatorii au reușit să-şi exprimă stima, mulțumirea, aprecierea și respectul față de cei invitați, care după anii lungi de muncă, acum îşi petrec zilele în comunitate.

Evenimentul a fost organizat de către colegii din programul de îngrijire la domiciliu al Organizației Caritas Alba Iulia împreună cu Primăria Zăbala.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii