Languages

• Locație: Maros megye
    7 Mai 2018 - 15 Iunie 2018
    0 comentarii

Prin donaţia Ta dăruim corn şi zâmbet copiilor aflaţi în dificultate!

Ce dorim?
    Dorim să acordăm zilnic un corn copiilor aflaţi în dificultate.

Pentru cine?
    Cornurile vor ajunge la copiii care frecventează activităţile centrelor de zi din judeţul Mureş. Acesşti copii – din cauza situaţiei financiare precare a familiilor – de multe ori ajung la hrană doar o dată pe zi şi deseori seara se culcă cu stomacul gol.

Cu ce scop?
    Alimentaţia neregulată influenţează nu numai dezvoltarea fizică şi psihică necorespunzătoare a copiilor, dar contribuie şi la apariţia bolilor, totodată influenţează şi rezultatele la învăţat. Cornul primit zilnic – deşi doar parţial, dar totuşi – va completa alimentaţia zilnică a copiilor şi va putea îmbunătăţi rezultatele la învăţat.

Cum?
    Acceptăm donaţii de la toţi cei care vor să se alăture acţiunii noastre.
    Poţi dona:

• personal de luni până vineri între orele 9-15 la sediul organizației noastre (Piaţa Trandafirilor nr. 61, Tîrgu-Mureş),
    • prin transfer bancar: Caritas – Asistenţă Socială RO29 RNCB0193016969600001
      (BCR) – sponsorizare proiect „Corn şi zâmbet”.

Despre centrele de zi
    În cadrul activităţilor centrelor de zi din judeţul Mureş, încercăm să contribuim la bunăstarea individului, a familiilor şi a comunităţilor prin metodele asistenţei sociale. Sănătatea individuală şi a familiei, rolurile parentale înseamnă foarte mult pentru o societate sănătoasă.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii