Languages

Search form

  Samu vă doreşte la mulţi ani de ziua copiilor!

 • 2 Iunie 2016 - 2 Iunie 2016
  comentarii
  Samu vă doreşte la mulţi ani de ziua copiilor!

  În fiecare an de 1 iunie sărbătorim ziua copiilor. În această zi nu temele ocupă primul loc, exerciţiile de matematică şi de gramatică sunt înlocuite cu jocuri distractive şi cu o atmosferă festivă.

  În Centrul de Zi al Organizaţiei Caritas-Alba-Iulia din Sîngeorgiu de Mureş,  elevii nu au stat în bancă la teme, ci s-au adunat la Căminul Cultural al comunei să sărbătorească împreună această zi deosebită.

  Aproximativ 100 de copii au participat împreună cu părinții lor la spectacol. A fost invitat un magician care a făcut un show extraordinar: a arătat nişte trucuri cu cărţi de joc cu care şi-a vrăjit spectatorii. Copii au fost ceruţi să interacționeze, ceea ce i-a înveselit.

  O altă surpriză a fost și prezența unui clovn care a ajutat magicianului să formeze împreună sabii din baloane şi să le ofere copiilor în cadou.

  Şi noi am pregătit cadourile cu bucurie: din partea Primăriei Sîngeorgiu de Mureș, copiii din grădiniţă și şcoală au primit dulciuri, iar din partea firmei Romgaz au primit rechizite școlare.

  Mulțumim frumos!
  La multi ani, copii!

  LĂSAȚI UN COMENTARIU

  Comentarii