Languages

Asistenţă socială pentru persoane cu dizabilităţi - Odorhei

• 16 Ianuarie 2018
    0 comentarii
  • Misiunea programului este de a face copiilor cu dizabilităţi şi a familiilor acestora viaţa mai completă. Scopul programului este de a oferi o oportunitate copiilor, tinerilor cu deficienţe locomotorii şi cu leziuni cerebrale să se dezvolte. Lipsa dezvoltării poate produce cazuri individuale dependente de ajutorul social, dar şi persoane incapabile de muncă.

Servicii oferite:
    • dezvoltare timpurie pentru copii mici (0-3 ani), depistarea riscului de tulburări de dezvoltare;
    • kinetoterapie specială, masaj terapeutic pentru copiii şi tinerii cu deficienţe multiple sau cu nevoi speciale;
    • gimnastică specială terapeutică pentru copiii, tinerii cu dizabilităţi locomotorii;
    • exerciţii terapeutice preventive pentru preşcolari;
    • gimnastică pentru femei însărcinate;
    • suport pentru părinţi, familii, consultări familiale, program de consiliere, grup de sprijin;
    • consiliere de specialitate.

• Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Sfânta Ana

În data de 1 septembrie 2016 va avea loc inaugurarea Centrului de Dezvoltare Sfânta Ana.

• Părinţi competenţi – copii competenţi

În perioada 3 – 6 iulie 2012 reprezentanţii ONG-urilor din şapte ţări au avut ultima reuniune din cadrul  proiectului Grundtvig

• Pregătiri pentru Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

În Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii Caritas Alba Iulia organizează cu ocaziei Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice o serie de evenimente în mai multe localităţi din Transilvania.

• Să ajutăm, dar cum?

Cu acest titlu a fost organizată cea de a şasea ediţie a conferinţei „Împreună pentru Persoanele cu Dizabilități” a Caritas Alba Iulia – Centrul de Consiliere şi Informare pentru Persoane cu Dizabilități, susţinută la Centrul de Conferinţe Jakab Antal din Şumuleu Ciuc în data de 20-21 septembrie.

• Szász János, fostul director al Caritas-ului, a fost premiat

În semn de recunoaştere fostul director al Organizaţiei Caritas Alba Iulia, D-ul Szász János a fost distins cu Ordinul de Merit Maghiar în Grad de Cavaler acordat de preşedintele Republicii Ungare, dr. Áder János

• Linkuri similare

• Știri

2016. August 19.

2012. Septembrie 28.
    2012. Septembrie 25.

Servicii oferite:
    • exerciţii terapeutice preventive pentru preşcolari;
    • gimnastică pentru femei însărcinate;
    • consiliere de specialitate.

Persoană de contact:
    Zsombori Katalin