A sosit ultima zi de şcoală... - Caritas Alba Iulia

Languages

Search form

A sosit ultima zi de şcoală...

• 28 Iunie 2016
    0 comentarii
    A sosit ultima zi de şcoală...

A sosit ultima zi de şcoală când elevii, cu feţe zâmbitoare îşi iau rămas bun de la învăţătorii lor. Elevii din programul Şcoală după şcoală din proiectul Hand in hand al Organizaţiei Caritas Alba-Iulia se pregătesc de vacanţă. Obiectivul programului a fost facilitarea integrării sociale şi să previnerea abandonului şcolar între copii din Sîngeorgiu de Mureş şi Cotuş.

În cadrul programului Şcoală după şcoală aproximativ 50 de elevi au avut parte zilnic de activităţi de dezvoltare a abilităţilor necesare alfabetizării.  De 2 ori pe lună ne-am întâlnit şi cu părinţii elevilor pentru vorbi cu ei despre progresul copiilor în cadrul programului nostru.

Hărnicia elevilor a dat roade, acest lucru reiese din testul efectuat la sfârşitul anului şcolar. După muncă şi răsplată, copii se vor bucura acum de binemeritata vacantă. În cursul anului am încercat să le organizăm şi diferite activităţi distractive: piaţa lui Şamu, acţiunea ShoeBox, ziua copilului, zilele comunei Sîngeorgiu de Mureş, respectiv Cotuş.

La baza  muncii şi succesului nostru a stat citatul lui Marie Curie: Trebuie să credem că suntem talentaţi în ceva şi acel ceva trebuie atins cu orice preţ.

Vă dorim vacanţă plăcută!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii