Dezvoltare rurală - Caritas Alba Iulia

Languages

Search form

  Dezvoltare rurală

 • 0 comentarii

  "Nu se poate construi o țară pentru ţărani, dar cred că oamenii ţărani pot construi o ţară. Eu cred că genul de om care a rezistat întunericului în condiții de siguranță timp de secole, este capabil de a construi cu instincte netulburate." - Erdei Ferenc

  Scopul nostru este de a îmbunătăți modul tradiţional de viaţă în mediul rural, restabilirea rolului economiei în modelarea societăţii într-un mod ecologic și durabil. Împărtăşim credinţa omului de ştiinţă Johann Millendorfer: " Ţăranii nu sunt ultimii dintre oamenii de ieri, ci primii dintre oamenii de mâine."

   


  0 comentarii

  Încercăm să asigurăm spațiul de practică necesar în micile ferme din regiune, dar și în cadrul fermei model cu scop educativ pe care am constituit-o. Această fermă este un model în viitor pentru familiile care își dezvoltă unui stil de viață în agricultură. Este un proiect pilot, în cadrul căruia încercăm să creăm o armonie între inovație, natură și transcendență ca modele în agricultură.


  0 comentarii

  Prioritatea serviciului de consiliere specializată este furnizarea de informaţii oamenilor din mediul rural care se ocupă cu activităţi agricole, facilitarea obţinerii de asistenţă în labirintul birocratic, îmbogăţirea cunoştinţelor profesionale, planificarea în mod profesional a activităţilor agricole tradiţionale şi ajutor în canalizarea resurselor financiare.