Languages

Search form

  Știri

 • United Networks
  comentarii
  Manual de bune practici, ediţia a 2-a

  Manual de bune practici al proiectului United Networks - iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate.

  United Networks
  comentarii
  Un capitol s-a terminat, urmează un început nou

  Proiectul United Netwrorks – iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate  din judeţele Mureş, Harghita şi Covasna se încheie pe 31 ianuarie 2017. După 21 de luni în data de 26 ianuarie 2017 am organizat conferinţa de închidere a proiectului la Tîrgu Mureş cu scopul de a prezenta rezultatele. 

  United Networks
  comentarii
  Am ajuns la finalul proiectului United Networks

  În data de 31 ianuarie, după 21 de luni se încheie proiectul United Networks iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate.  

  United Networks
  comentarii
  Ziua familiei noastre la Şimoneşti

  Am organizat un eveniment pentru familii din Şimoneşti în data de 14 decembrie 2016 în Casa de Cultură locală cu scopul de a aduce atmosfera sărbătorilor în comună.

   

   

  United Networks
  comentarii
  Schimb de experienţă ediţia a 3-a la Ojdula

  În cadrul proiectului United Networks - iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate am organizat zile deschise într-o formă de schimb de experienţă în data de 24 noiembrie 2016 la Ojdula.

   

  United Networks
  comentarii
  Schimb de experienţă ediţia a 2-a la Şimoneşti

  În cadrul proiectului United Networks - iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate am organizat zile deschise într-o formă de schimb de experienţă în data de 17 noiembrie la Şimoneşti. 

   

  United Networks
  comentarii
  O zi de toamnă - primul eveniment tematic intercultural pentru copii în comuna Pănet

  Începând de luna noiembrie în cadrul proiectului United Networks organizăm zile tematice interculturale pentru copii în comuna Pănet. Scopul evenimentelor este să oferim programe alternative şi să oferim un platform pentru dezvoltare comună pentru copii cu vârstă între 3-12 ani din satele Hărţau şi Cuieşd.

  United Networks
  comentarii
  Schimb de experienţă în comuna Pănet

  În cadrul proiectului United Netwoks – iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate am organizat  o zi deschisă în comuna Pănet. Acest eveniment era organizat într-o formă de schimb de experienţă în comuna Pănet în data de 10 noiembrie începând de la ora 11. 

   

  United Networks
  comentarii
  Schimb de experienţă în cele trei comunităţi

  Schimbul de experiență în vederea diseminării rezultatelor intervenției sociale în cele trei comunități organizată de Asociaţia "Caritas – Asistenţă Socială" Filiala Organizaţiei Caritas Alba Iulia în cadrul proiectului ”United Networks – iniţiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităţilor marginalizate” din judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, va fi derulată între 10-24 noiembrie 2016.

  United Networks
  comentarii
  Prelungirea projectului

  Din economisirile proiectul s-a prelungit până la 31 ianuarie 2017!

  Pages